NOVA RESERVED KOLEKCIJA ZA KLINCE!

4. September, 2017

Neka razviju svoj stil i igraju se printovima, bojama i detaljima

 

 

Nova Reserved dečija kolekcija bogata je sportskim i hip hop kombinacijama, vešto razigranih dečijim šarmom kojem će teško odoleti i deca i roditelji. Dizajneri naglašavaju povratak sportskih krojeva, udobnog džinsa i modnih klasika koji su osveženi najnovijim trendovima.

 

Najnovija kolekcija cilja na sportski stil i udobne krojeve, a sadrži baseball jakne, flanelske košulje, dukserice kao i majice kratkih rukava i trenerke sa sportskim dezenima. Brend je inspirisan estetikom lige američkog fudbala odakle i dolazi sportski dašak mnogobrojnih logoa, amblema, zakrpa i printova koji karakterišu školsku uniformu. Svaki pojedinačni model sadrži originalni detalj, pa će svakome omogućiti osmišljavanje svog vlastitog stila.

 

 

 

Tonirani deo kolekcije u kaki i plavim bojama u kontrastu je s jakim pop naglaskom. Jarka žuta, intenzivna zelena i snažna crvena osnažuju ovu jednostavnu kolekciju. One se odlično slažu s jaknama, prslucima i patikama što je esencijalno prilikom vožnje bicikla ili treniranja američkog fudbala. Mickey Mouse je celebrity ove kolekcije te se nalazi na majicama, pantalonama kao i modnim dodacima: šalovima, torbama, kapama čineći pravu senzaciju jesenje kolekcije.

Back to school kolekcija se vraća klasicima s daškom noviteta. U kolekciji za devojčice, bluza Vichy uzorka i modni nabori odlično se slažu sa džinsom i suknjama u stilu 90-ih. Idealan stil kako za školu tako i za poslepodnevno druženje s prijateljima.

 

   

 

Nova Reserved dečija kolekcija je stylish mix nežnih pletiva, toplog pamuka i udobnog džinsa s daškom najnovijih trendova. Raznolikost sportske mode, popularnih boja i originalnih detalja osiguraće svakom detetu početak školske godine s osmehom!

Prati nas i na društevnim mrežama:

Cookie policy

Privacy policy