Cindy Crawford je novo lice Reserveda

12. March, 2018

Stigla je dugo očekivana kampanja „I LOVE YOU CINDY“ modnog brenda RESERVED. Nastavljajući A-listu svojih modnih kampanja, RESERVED predstavlja jednu od najvećih modnih ikona, Cindy Crawford, kao novo zaštitno lice.

 

 

„I LOVE YOU CINDY“ nas vraća u deceniju 1980-ih godina zajedno sa Cindy koja nas podseća na vreme kada je sve bilo preveliko i sasvim novo: nova moda, nova muzika i nova tehnologija. Dolazimo do zlatnog doba boomboxa, laka za kosu i glomaznih mobilnih telefona. U scenama zanosa, Cindy pleše u osunčanom predgrađu, s vintage sjajem setova sapunica, dok je u narednoj sceni u monster kamionu vozi gost iznenađenja…

 

Ova kampanja okuplja samo velika imena, od glumačke postave do saradnika. Gordon von Steiner našao se u ulozi režisera, dok se glumačka postava sastoji od Cindy Crawford, glumca iz Stranger Things – Dacrea Montgomeryja, Erica Robertsa i Tish Graves. Svojom kreativnošću doprineli su i poznati stilista – Jay Massacret, frizerka – Akki Shirakawa i šminkerka – Isamaya Ffrench, talent iz Londona. Razigrani svet RESERVEDA oživljen je kroz vrhunsku produkciju, s power dressingom u prvom planu.

 

 

Cindy Crawford se priključila alumnijima RESERVED kampanji među kojima se nalaze i Kate Moss, Adwoa Aboah, Jourdan Dunn, Jon Kortajarena i Irina Shayk.

 

Prati nas i na društevnim mrežama:

Cookie policy

Privacy policy